Lou Miranda

Lou´s farfar emigrerede fra Italien til Australien i 1938, og den viden han havde om vin fra det sydlige Italien, blev nu brugt til at skabe et af Australiens fineste vinhuse - især når det gælder de søde vine.

Lou og hans hustru overtog gården i midt 80´erne, og det blev hurtigt de gamle Tawny og Port typer som blev hans lille baby.

Tawny Rum er fremstillet på Cabernet Sauvignon og Grenache, som høstes, gæres og lagrer hver for sig - man tilsætter en fin Brandy (fortificering), hvorefter de lagrer på små fade der har været brugt til gammel Rom, og man tilsætter en smule af netop denne Rom for at give de ædle nuancer fra en lagret Rom.

Når produktet skal hældes på flaske, blander man de 2 druetyper efter Solera systemet, hvilket betyder at base materialet ofte er 25 - 30 år gammel, og man blander så med øvrige årgange for at få nøjagtig den karakter som Lou så godt kan lide.

Man siger at netop dette produkt afspejler alle efterårets farver og nuancer, med en fantastisk aroma af Rom, solskin og gylden sirup........!

Dyb ravfarvet og med en lokkende sødme på paletten - det gør den særlig egnet til oste, tørrede frugter, nødder og enhver god dessert eller kage.

Kan med fordel drikkes nu, men vil fortsætte sin udvikling ved lagring de næste 10 - 15 år.

Vine vi henter hjem fra Lou Miranda