Vores historie

FURESØ VIN Engros siden 1998 er leverandør af personlig udvalgte kvalitetsvine hovedsageligt fra Italien. Vi leverer til restauranter, specialhandlen samt virksomheder.

Den store passion for italienske vine fik jeg i min tid som salgsdirektør hos Remy. Det var tilbage i 1990 hvor Remy havde agenturet for Antinori som dengang var top top vin. Altså lang tid før den store interesse for italiensk vin startede i Danmark. Inden da var det stort set kun fransk vin der blev importeret til Danmark, men det blev der vendt om på, da Frankrig genoptog deres atomprøvesprængninger i 1995!

Jeg har et indgående kendskab til restaurations- og vinbranchen siden 1971, hvor jeg blev uddannet tjener på Søllerød Kro. Jeg har været salgsdirektør i det der i dag hedder Bacardi Martini og Remy Danmark, hvor jeg sammenlagt var i over 20 år.

Flere gange om året er vi på vinrejser. Der finder vi vine De ellers ikke ville se herhjemme, da det ofte er mindre vingårde med en begrænset - men spændende produktion. Vi går efter smag, optimale dyrkningsmetoder - meget gerne økologisk og biodynamisk dyrkning - og selvfølgelig pris, og ikke efter hvad Mr. Parker og andre måtte mene. Ingen af de vine vi forhandler, kan købes i supermarkeder.

Er De blevet interesseret i at høre nærmere, eller har konkrete spørgsmål så kontakt os venligst.

Ole Brødholt