Denne ædle "Distillato di cuvées" opnås ved hjælp af den ældste, mest traditionelle teknik, damp destillation med en kolbe. Væsken til destillationen kommer fra den klassiske metode de mousserende vine fra vinhuset er fremstillet på og fra gær kulturer, der udstødes fra flaskerne under dègoremenet à la volée, udelukkende udført ved håndkraft igennem hele spektret af klassiske mousserende vine. Denne cognac er aldret på franske egetræsfade i en periode på fem år. Efter denne periode, er aqua vitae'en velafbalancerede såvel som rundede, blødgjort og den har udviklet en gylden farve.
Distillato di Cuvées
I starten som en Remy Martin XO, finale som en blid grappa.
- Vintype
- Dessertvin
- Alkohol
- 40%
- Farve
- Mørk Mahogni
- Serveres ved
- 22°
- Velegnet til
- Perfekt og helt vild oplevelse til et stykke mørkt chokolade
- Smag
- I starten som en Remy Martin XO, finale som en blid grappa.