Vingården Nuova Cappelletta blev grundlagt i 1965 af Guiseppe Fracchia. I starten af 80'erne lagde datteren Adele Fracchia Uslenghi driften om til ren økologi og biodynamik. I dag er det så 3. generation af familien, Alessandro Uslenghi, der driver vingården. Dyrkningsmetoden er stadigvæk biodynamisk (Demeter). De producerer kvalitetsvine uden brug af kunstgødning og giftstoffer. Der produceres bløde Barbera rødvine, en uden sulfitter. Nebbiolo vine med mere kant, og så de to hvide: Chardonnay og en Cortese uden sulfitter.
Nuova Cappelletta "SSA500" BARBERA del Monferrato d.o.c. DEMETER uden sulfitter
Dyrkningsmetoden er stadigvæk biodynamisk (Demeter). De producerer kvalitetsvine uden brug af kunstgødning og giftstoffer.
- Vintype
- Rødvin
- Alkohol
- 15%
- Årgang
- 2015
- Druer
- Barbera
- Farve
- Rubinrød
- Serveres ved
- 18°
- Velegnet til
- Kødretter og pasta. Ost.
- Smag
- Fyldig krop, men ikke syrlig. Fadlagret 12 md. på små franske fade og mindst 6 md. på flaske.