Spumante Vaiss

Smuk både udenpå og indeni. Spumante vinene fra Bepin De Eto er sprudlende og friske og kan serveres til næsten alt. Bepin De Eto's prosecco er produceret på druer fra de højst rangerende Proseccomarker der udgør kun 6 % af den samlede processo produktion. Dette er netop et af Ettore's varemærker. Deres tørre rosè spumante er simpelthen fantastisk. Indpakningen er mildest talt spektakulær. Man siger at skønhed kommer indefra, men det gør jo ikke noget hvis man også er lidt lækker udenpå.

Vintype
Spumante
Alkohol
11%
Druer
Chardonnay
Farve
Gylden gul
Serveres ved
Velegnet til
Velkomst, fisk og et glas i utide
Smag
Smagen er let mousserende og fint syrlig med dejlig frisk frugt af fersken og moden pære og simpelthen saftig og spændstig.

Vingården BEPIN DE ETO har i generationer tilhørt familien Ceschin. Det dyrkede areal er nået op på ca 100 ha i det bedste område i og omkring Conegliano. Siden 2009 har området opnået den eftertragtede status DOCG Milesimato Superiore. Deres Prosecco og Spumante er således altid en "vintage Prosecco" eller "vintage Spumante", årgang er angivet på flasken.

Flot designede flasker gør det ikke alene, det erfarer man når man smager disse top proffessionelle fremstillede mousserende vine.

Vinhulen.dk Anmeldelse af Vino Spumante Vaiss - anmeldt 3.10.2010: Producent: Bepin de Eto Vintype: Mousserende. Helt lys strågul. Topmousserende vin i glasset. Næsen er nærmest eksplosiv af sødmefulde ferskner, tropefrugt og helt livlig og venlig. Smagen er let mousserende og fint syrlig med dejlig frisk frugt af fersken og moden pære og simpelthen saftig og spændstig. Fantastisk sødmefuld og dog kontrolleret stil, som bringer det bedste frem i ordforrådet. Godt forholde mellem sødme, syre og syrlighed som gør, at du kan nyde flere glas af denne uden problemer. Genial til velkomstdrik og ganske prisfornuftig. Klare 2 glas. Drik 2010-2011.

Tilbage