Massaro Norma

Mini producent med kun 24000 flasker produceret om året!
Druerne kommer fra det bedste område i Valpolicella, Negrar. Massaro er en miniput vingård, som kun laver Valpolicella Classico, Ripasso og Amarone.
Hver især pragteksemplarer produceret på certeficerede økologisk dyrkede druer.
Modsat vores andre Amarone producenter har Massaro
Frugt og finesse i højsædet. men med alle smagsnuancerne.
Massaro’s Ripasso produceres på den traditionelle ”Ripasso-metode, hvor druerne blandes med de resterende tørrede Amarone druer. Håndplukkede druer ligges druer lægges til tørring inden de presses. Efter første presning produceres efter ”Ripasso-metoden” hvor den første presning blandes med skallerne fra Amaronen og vinens anden gæring går i gang. Til sidst lagring på fransk eg i godt 1 år før aftapning på flaske.
Massaros Ripasso har en lang familiehistorie. Vingården, hvor vinen bliver produceret, er grundlagt i 1950’erne af den nuværende ejer Valentino Corsis’ bedstefar. Han drev en lille gård med planteavl, men havde samtidig et stort hjerte
for vin. Det blev først realiseret af sønnen Quirino Corsi, da han, sammen med sin kone, overtog gården. I 1996 opkøbte de vinmarker. Deres søn Valentino Corsi, den nuværende ejer, grundlagde i 1998 Massaro som det ser ud i dag. Men det var først i 2015, at Valentino sammen med sine sønner Alberto og Nicola kunne præsentere deres allerførste vin på markedet. Denne fantastiske Ripasso, er et storslået resultat af 3 generationers passion.

Massaros 5 hektar ”store” vinhus ligger 25 kilometer nord for Verona.
Ler grus – Corvina Rondinella og Corvinone.

DOCUMENTO GIUSTIFICATIVO – Documentary evidence
Reg. CE 834/2007

Vine vi henter hjem fra Massaro Norma